Adres en routebeschrijving

SSDR / Dienstapotheek Bollenstreek
Rijnsburgerweg 4 c
2215 RA  Voorhout

 

De Stichting Samenwerkende Dienstapotheken Rijnland (SSDR) & de Dienstapotheek Bollenstreek delen het pand met Huisartsenpost Duin- en Bollenstreek. De huisartsenpost staat in Voorhout op borden aangegeven. Deze kunt u volgen.

Routekaart

U komt uit Noordwijk:

U neemt de N444/Van Berckelweg richting Voorhout. U blijft op deze weg die overgaat in Leidsevaart (N444). Bij de eerste stoplichten in Voorhout gaat u rechtsaf de Rijnsburgerweg op. U neemt dan direct de eerste weg rechts (ingang terrein BNS) en dan gelijk weer rechts. Links ziet u dan de dienstapotheek en huisartsenpost liggen. Op het parkeerterrein kunt u parkeren.

U komt uit Noordwijkerhout of De Zilk

U neemt de N206/Provinciale weg richting Voorhout/Leiden. U neemt de afslag Voorhout/Noordwijk. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf de N444/Van Berckelweg op richting Voorhout. U blijft op deze weg die overgaat in Leidsevaart (N444). Bij de eerste stoplichten in Voorhout gaat u rechtsaf de Rijnsburgerweg op. U neemt dan direct de eerste weg rechts (ingang terrein BNS) en dan gelijk weer rechts. Links ziet u dan de dienstapotheek en huisartsenpost liggen. Op het parkeerterrein kunt u parkeren.

U komt uit Katwijk

U neemt de N206/Provinciale weg richting Voorhout/Haarlem. U neemt de afslag Voorhout. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf de N444/Van Berckelweg op richting Voorhout. U blijft op deze weg die overgaat in Leidsevaart (N444). Bij de eerste stoplichten in Voorhout gaat u rechtsaf de Rijnsburgerweg op. U neemt dan direct de eerste weg rechts (ingang terrein BNS) en dan gelijk weer rechts. Links ziet u dan de dienstapotheek en huisartsenpost liggen. Op het parkeerterrein kunt u parkeren.

U komt uit Rijnsburg of Valkenburg

Via A44

Ga richting Oegstgeest en rijd de oprit van de A44 op richting Amsterdam. Neem de afslag Voorhout (afslag 6). Ga na 250 m linksaf de Haarlemmertrekvaart op. U blijft op deze weg die overgaat in Leidsevaart (N444) op richting Voorhout. Ga in Voorhout bij de stoplichten linksaf de Rijnsburgerweg op. U neemt dan direct de eerste weg rechts (ingang terrein BNS) en dan gelijk weer rechts. Links ziet u dan de dienstapotheek en huisartsenpost liggen. Op het parkeerterrein kunt u parkeren.

Binnendoor vanuit Rijnsburg, Noordwijkerweg

Vanaf de Noordwijkerweg (richting N206) gaat u rechtsaf de Voorhouterweg op. Ga rechtdoor de Rijnsburgerweg op. Na zo’n 2 km gaat u links (ingang terrein BNS) en dan gelijk weer rechts. Links ziet u dan de dienstapotheek en huisartsenpost liggen. Op het parkeerterrein kunt u parkeren.

U komt uit Sassenheim

Rijd vanaf de Warmonderweg de oprit van de A44 op richting Wassenaar. Neem na 1,6 km de afslag Voorhout (afslag 6). Ga na 250 m rechtsaf de Leidsevaart (N444) op richting Voorhout. Ga in Voorhout bij de stoplichten linksaf de Rijnsburgerweg op. U neemt dan direct de eerste weg rechts (ingang terrein BNS) en dan gelijk weer rechts. Links ziet u dan de dienstapotheek en huisartsenpost liggen. Op het parkeerterrein kunt u parkeren.

U komt uit Lisse

U neemt de N208 richting Sassenheim en blijft deze volgen. Bij Sassenheim neemt u de rotonde ¼ (u gaat rechtsaf) richting Noordwijkerhout/Noordwijk (N443) De volgende rotonde neemt u ¾ (u gaat linksaf) richting Voorhout (N450) de Jacoba van Beierenweg op. Ga rechtdoor de Herenstraat op en ga steeds rechtdoor (over het spoor en door het centrum van Voorhout). Bij de stoplichten kruist u de Leidsevaart (N444) en gaat u rechtdoor de Rijnsburgerweg op. U neemt dan direct de eerste weg rechts (ingang terrein BNS) en dan gelijk weer rechts. Links ziet u dan de dienstapotheek en huisartsenpost liggen. Op het parkeerterrein kunt u parkeren.

U komt uit Hillegom

Via N208

U neemt de N208 richting Lisse/Sassenheim. Zie verder hierboven bij ‘U komt uit Lisse’.

Via N206

U neemt de N206/Provinciale weg richting Voorhout/Leiden. Zie verder hierboven bij ‘U komt uit Noordwijkerhout of De Zilk’.

U komt uit Warmond

Neem de Herenweg richting Oegstgeest en ga rechtdoor de Oranje Nassaulaan op. Ga rechtdoor de Warmonderhekbrug op en ga rechtsaf de Haarlemmertrekvaart op. Ga rechtdoor de Leidsevaart op richting Voorhout. Ga in Voorhout bij de stoplichten linksaf de Rijnsburgerweg op. U neemt dan direct de eerste weg rechts (ingang terrein BNS) en dan gelijk weer rechts. Links ziet u dan de dienstapotheek en huisartsenpost liggen. Op het parkeerterrein kunt u parkeren.

U komt uit Oegstgeest

Ga (eventueel via Haarlemmerstraatweg en de Oegstgeesterweg langs de A44 en dan linksaf) de Haarlemmertrekvaart (N444) op richting Voorhout. U blijft op deze weg die overgaat in Leidsevaart (N444). Ga in Voorhout bij de stoplichten linksaf de Rijnsburgerweg op. U neemt dan direct de eerste weg rechts (ingang terrein BNS) en dan gelijk weer rechts. Links ziet u dan de dienstapotheek en huisartsenpost liggen. Op het parkeerterrein kunt u parkeren.